Es reactiva a Osona la campanya #noladespengis amb estelades rígides i de lona

El passat mes d’abril es va iniciar la campanya #noladespengis que promou que els ciutadans de Catalunya pengin l’estelada al balcó i no la despengin fins que Catalunya sigui independent. En motiu de la Marxa cap a la Independència a Osona es pretén reactivar la campanya i per aquest motiu s’han confeccionat estelades amb materials de llarga durabilitat. Des d’aquest mes de juliol les assembles d’Osona han posat a la venda estelades de plàstic rígid i de lona. Per a cadascun dels dos materials s’han fet estelades blaves i roges.

Les estelades s’entreguen amb 4 brides que permeten fixar l’estelada correctament al balcó o a la barana de la finestra.  Les rígides tenen un preu de venda de 7 euros i 5 les de lona. Es poden adquirir a través dels diversos punts de venda físics:

Assemblea local                                    Punts de venda d’estelades                     Aiguafreda i Sant Martí de Centelles       Parada diumenges 12h-14h Pl. Major      Perafita / Lluçanès                                   El Cafè del Mig – Perafita Riuprimer                                                 Bar Can Ton –  C/Major,33                                                                                   Cal Xoriguer – C/del Puig,2                            Santa Eugènia de Berga                         Quiosc de Sta Eugènia – Ctra. d’Arbúcies,7  Taradell                                                    Can Vilaró  – Ctra. de Montrodón, 1                Tona                                                         Llibreria Sant Jordi – C/Major,87                                                                                 Llibreria Cors – C/Major,3                           Vic                                                            Celler d’Osona– C/Sant Fidel, 3

I també a través de les diverses assembles locals i territorials (http://www.assemblea.cat/?q=assemblees-territorials/Osona).

L’objectiu principal de la campanya és omplir els diversos pobles
d’Osona d’estelades mostrant així les inquietuds i les demandes d’independència per part de la societat osonenca. La campanya ha de servir perquè des d’ara i fins l’11 de setembre s’omplin les façanes de les cases d’estelades tot fent una crida a la participació a la gran manifestació que hi ha prevista a Barcelona el proper 11 de setembre. Per assistir a aquesta manifestació les assemblees locals i territorials d’Osona organitzen autocars. El bitllets ja estan a la venda a un preu de 7 euros que inclou l’anada, la tornada i un obsequi. Els bitllets es poden adquirir a través de les assemblees locals. Properament s’informarà dels punts de venda fixes que s’aniran establint als diversos municipis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *