Xerrada i entrega de les estelades gegants que es van sortejar en el marc de la Diada

L’Ajuntament de Calldetenes va acollir aquest dijous una xerrada sobre l’origen de l’estelada. L’acte també va servir per fer entrega de les estelades gegants sortejades en el marc de la Diada de l’11 de setembre.


L’acte, que va comptar amb prop d’un centenar de persones, va estar conduït pel coordinador de l’Assemblea de Calldetenes, Ramon Barniol. Barniol també va aprofitar l’ocasió per anunciar que Calldetenes col·locarà properament cartells a les entrades del municipi on es podrà llegir ‘Municipi per la independència’.
Seguidament, el professor Miquel Erra, va fer una xerrada on va exposar l’origen i la història de l’estelada. A continuació, membres del Consell Assessor van fer entrega de les estelades gegants als guanyadors del sorteig. L’ANC Osona va sortejar 50 estelades gegants entre les persones que van utilitzar el servei d’autocars que va portar més de 8.000 osonencs amb 153 autocars a Barcelona el passat 11 de setembre per participar a la gran manifestació. Durant el mateix acte es van sortejar tres estelades més entre els assistents.L’acte es va tancar amb unes paraules de la coordinadora d’Osona, Eulàlia Espona i amb un petit refrigeri a càrrec de l’Assemblea de Calldetenes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *