Vic passa el relleu de l’acte Encén la flama

Després de l’èxit de l’acte Encén la flama que va tenir lloc a Vic el passat 11 d’octubre ha arribat l’hora de passar el relleu a d’altres poblacions

Aquest proper dilluns 12 de novembre, a les 20:30, a l’espai de Can Pau Raba de Vic, tindrà lloc la presentació d’un vídeo que recull el procés d’encesa de la gran estelada que va omplir la Plaça Major de Vic amb més de 7.800 espelmes així com també dels moments més emotius. L’acte també servirà per passar el relleu d’aquesta iniciativa a d’altres poblacions. Representants de les assemblees d’aquestes poblacions seran a Vic per escenificar el relleu. D’aquesta manera es pretén iniciar una marxa d’estelades de foc arreu del territori. L’acte d’aquest proper dilluns dia 12 a Vic, també servirà per fer una entrega de records a entitats i associacions que hi van col·laborar. 

I aprofitant la proximitat de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, l’Assemblea de Vic presentarà un tríptic informatiu sobre les preguntes més habituals que aquests dies es fa la nostra societat. El full respondrà preguntes sobre les pensions, la Unió Europea i la viabilitat econòmica d’una Catalunya independent. El full recull el posicionament de l’ANC. Per acompanyar la presentació es projectarà un vídeo on apareix la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *