Les assemblees locals i territorials d’Osona mobilitzen el vot independentista pel 25N

Les assemblees locals i territorials d’Osona han engegat diverses accions amb la voluntat de mobilitzar el vot independentista per a les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 25 de novembre. Un dels objectius és que aquestes eleccions serveixin per conformar un Parlament amb una clara majoria de diputats independentistes. Després de la gran manifestació del passat 11 de setembre ara, el repte és traslladar el clam d’aquella històrica diada a les urnes. Per tant, l’ANC segueix mobilitzant-se des del seu caràcter apartidista i transversal.
Des d’Osona, i ja des de la passada setmana, s’estan portant a terme diverses xerrades posant especial èmfasi en les qüestions econòmiques com les pensions i a la viabilitat econòmica d’una Catalunya independent, així com també, xerrades amb la voluntat de respondre qualsevol dubte que pugui tenir la nostra societat.
Amb la mateixa intenció, i per tal de que cap vot independentista es quedi a casa, també es repartiran fulletons informatius que responen els dubtes més habituals que s’han detectat entre la nostra societat.
A nivell nacional també s’ha editat un vídeo que fa una crida a continuar fent història i insta a tothom a anar a votar. (El podeu veure al següent enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=UZYjpRV4B30&feature=plcp). Aquest, recull imatges de la manifestació del passat 11 de setembre i inclou les veus dels presentadors de l’acte, Txe Arana i Jordi Magarit. Per a l’ocasió també es distribuirà una butlleta informativa a través de les locals i territorials inspirada en la cartolina verda que es va poder veure a la gran manifestació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *