Estelada gegant a la Plaça Nova de Torelló

El passat divendres dia 16 de novembre, i coincidint amb l’inici de la 30a edició del Festival Unnim de Cinema de Muntanya, l’Assemblea Nacional Catalana de la Vall del Ges va penjar una estelada gegant a l’edifici del Casal de Torelló, situat a la Plaça Nova.
L’objectiu d’aquesta acció és recordar a la ciutadania quin va ser el clam de la manifestació de l’11 de setembre i aconseguir que aquesta reivindicació es transformi en vots a les eleccions del proper 25 de novembre.
L’estelada estarà penjada fins aquest diumenge per aprofitar la gran afluència de públic d’arreu que aquests dies participa al Festival de Cinema de Muntanya.
Aquesta acció es suma a la que es va portar a terme fa uns 15 dies en la qual l’ANC Vall del Ges va repartir per les bústies de Torelló, Sant Vicenç i Sant Pere un díptic on es resolien els principals dubtes sobre la independència amb l’objectiu que ningú tingui dubtes a l’hora de donar el seu vot a un partit independentista.
Des de l’ANC no es dóna suport a cap partit en concret però sí que es demana el vot per a qualsevol dels partits que han subscrit els tres punts bàsics de l’Assemblea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *