Cicle de xerrades amb pa amb tomàquet al Collsacabra

Una xerrada de Jaume López, professor de la UPF, tanca el cicle Xerrades amb pa amb tomàquet al Collsacabra

Aquest divendres, dia 10 d’agost, Jaume López, professor de la UPF, tancarà el cicle de xerrades amb pa amb tomàquet. Serà al restaurant El Coll de Pruit. L’acte serà presentat per Eudald Roca de Cantonigròs i la xerrada porta per títol “Països Catalans: pros i contres“.

El passat divendres, dia 3 d’agost, es va celebrar la tercera xerrada amb pa amb tomàquet organitzada per Collsacabra per la Independència. En aquesta ocasió, l’acte va ser presentat per Albert Marcé de Rupit i la xerrada la va fer Àlex Gorina, crític de cinema, que va parlar del “Cinema català”. Es va fer a Tavertet, al restaurant de Can Baumes. La participació va ser molt bona, concretament d’unes 70 persones a la xerrada i de 55 persones que es van quedar a fer el pa amb tomàquet. Gorina va fer un repàs de l’actualitat i després va fer història, amb un llenguatge directe i clar. Els assistents van poder intervenir i després durant el sopar és va continuar la tertúlia.

El cicle, organitzat per Collsacabra per la independència, ha comptat amb quatre xerrades durant 4 divendres entre els mesos de juliol i agost. Va arrencar el passat 20 de juliol amb la xerrada ‘La cançó catalana’ a càrrec de Joan Vilamala i Josep Casadesús, exmembres de Els Esquirols i va seguir el 27 de juliol amb Assumpta Grabolosa, historiadora i filòloga, que va parlar de ‘El lèxic i les frases fetes’. Les xerrades s’han fet a diversos indrets del Collsacabra i un cop finalitzades s’ha ofert l’opció de quedar-se a sopar amb pa amb tomàquet. Totes les xerrades comencen a les 8 del vespre. El sopar és opcional i té un preu de 10 euros. Cal confirmació a través del correu collsacabra@assemblea.cat o bé a través del telèfon 617 470 322 (Eduard).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *