Actes previstos a Osona de l’ANC per aquest proper cap de setmana

El diumenge 6 de maig, a 2/4 de 6 de la tarda, a la sala d’actes de la Casa de Cultura de Santa Eulàlia de Riuprimer, se celebrarà la presentació de la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC Riuprimer).

En l’acte, parlaran el coordinador d’ANC Riuprimer, l’Àngel Serra, i membres del Cercle Català de Negocis, entre els quals el seu president, Ramon Carner. Explicarà, de forma molt amena, els avantatges (principalment econòmics) de quan Catalunya sigui un Estat Propi. Durant l’acte també hi haurà l’oportunitat  fer  la foto per donar la cara per la Independència (www.donalacara.cat). Per  finalitzar  l’acte i haurà un pica-pica per a tots els assistents.

D’altra banda, el divendres dia 4 de maig a les 8 del vespre, al Centre Cultural de Folgueroles es parlarà de “Les raons econòmiques per l’Estat propi”.

Hi prendran part membres del Cercle Català de Negocis. Josep Conejos i Jordi Milà parlaran del dèficit fiscal català i els avantatges d’un Estat Propi. L’acte està organitzat per la secció local Folgueroles per la Independència juntament amb l’Ajuntament i tots els grups municipals. Es tancarà amb un petit refrigeri per a tots els assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *